Kategóriák
Egyéb kategória

Az irodai technológia megújult az évszázadban

Az irodai munka ma már nem olyan, mint régen. Ebben nagyrészt nem csupán a digitális fejlődés játszott szerepet, hanem akár az is, hogy a megfelelő szakértelmű és szaktudású emberek mindig előálltak újításokkal az irodatechnika területén.

Mégis mik ezek? Cikkünkben 5 db olyan technológiai újítást szeretnénk bemutatni az irodaszerek világában, melyek elképesztő mértékben járultak hozzá ahhoz, hogy az irodai munka kényelmesebb és komfortosabb legyen.

Az 5 dolog, amiben hatalmas előrelépés volt

Irodai székek és bútorok – a mai modern technikának köszönhetően az irodabútorokat ma már mindig, minden esetben megfelelő lakkozással látják el. A stílus és kényelem pedig jócskán megelőzi azt, ami 20 évvel ezelőtt volt a piacon.

Számológépek – ma már teljesen máshogy van egy számológép elektronikája összerakva, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. Sokkal gyorsabban működik, és kisebb a hibalehetőség is a számolás közben – ennek köszönhetően jelenthető ki, hogy a hibaszámítás is teljesen máshogy alakul.

Iratrendezők – habár funkcionalitás szerint az iratrendezők korábban is nagyon jól működtek, ma már lényegében kijelenthető, hogy a stílus is minden esetben olyan, amit egy irodai kelléktől várhatunk el.

Whiteboardok – mindig a fehér színű tábláknál érdemes tanítani, mondják sokan. Való igaz, hogy azok az emberek, akik hagyományos táblára írnak, általában nem olyan precízen és pontosan teszik, mint akik whiteboardot használnak. IT munkahelyeken pedig kizárólag ez a nyerő és a menő.

Szövegkiemelők – lehet, hogy a 70-es években ez nem így volt, de ma már a színek elképesztő kavalkádja található meg a színek között.

Ajánló: látogassunk el az alábbi honlapra remek irodaszerekért: https://becsiirodaker.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük