Kategóriák
Egyéb kategória

Mivel lehet érdemes a kertünket berendezni?

Sokféle kerti dekorációs elem létezik. Elmehetünk akár a nagyobb üzletekbe is: azzal mindenképp érdemes tisztában lennünk, hogy megfelelő előre tervezés és szisztematikus átgondolás nélkül csekély az esélye annak, hogy igazán jó döntést fogunk hozni a későbbiekben.

Milyen szempontok alapján érdemes mérlegelni?

Mielőtt a kertünket szeretnénk berendezni, az alábbi szempontokat érdemes mindenképp szem előtt tartani.

Mekkora a kertünk? Pontosan hány négyzetméter, és milyen formájú, alakú a terület pontosan? Teljesen más lehetőségünk van egy 10 vagy 100 nm-es terület esetén.

Milyen növényeket szeretnénk oda ültetni? Tulipánt? Vagy esetleg vetőnövényeket, amiket le lehet aratni, és be lehet később takarítani? Dísznövényeket vagy egzotikus fákat, mondjuk pálmát?

Milyen füvet szeretnénk? Sokan ma már inkább a plasztik megoldás mellett teszik le a voksukat. Egyre többen szeretnének műfüvet vásárolni annak köszönhetően, hogy nem kell locsolni, öntözni, gondot viselni rá. Ajánló: nézzük meg az alábbi honlap kínálatát! https://www.kingrass.hu

Pontosan milyen kertészeti eszközökkel rendelkezünk? Van ásónk, kapánk, ágvágónk, bozótvágónk, vagy nincs? Mennyire látunk esélyt arra, hogy ezekből a leges legjobbat fogjuk tudni beszerezni a későbbek során, folyamán?

Érdemes lehet-e külön kertberendezőt hívni?

Sokszor igenis jó ötlet, ha mi nem értünk ehhez a területhez annyira. Ennek az az oka, hogy ő pontosan látni fogja a kertünk különféle paramétereit, és még azt is fel tudja mérni, hogy a kertünkben levő terület mennyire értékes. Kisebb az esély arra, hogy nagyot fogunk hibázni, ha mellettünk áll egy tényleg professzionális szakember.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük