Kategóriák
Egyéb kategória

Miért fontos, hogy a taxis vigyázni tudjon az állatainkra, gyerekeinkre is?

Amikor taxival utazunk, sokszor nem is gondolunk arra, hogy milyen extra igényei lehetnek egy utasnak. Vannak, akik úgy szeretnének utazni, hogy az semmiképp ne lehessen veszélyes. Nem feltétlenül saját magukra nézve, hanem az állataikra és gyerekeikre nézve.

De egy taxis mégis mit tehet annak érdekében, hogy semmiképp ne lehessen gond abból, hogy különleges igényekkel állnak elő a szállítók? Íme, lássuk a válaszokat!

Mi az a gyerekülés?

A gyerekülés nem más, mint egy speciálisan gyerekeknek elkészített ülés. Könnyű berakni az autóba, könnyű, és becsatolni sem nehéz. Extra kényelmet biztosít a gyerekek számára, ennek köszönhetően rendkívül praktikus a tartása, ráadásul nem is annyira drága.

Az állatokat hogyan lehet fuvarozni?

A válasz nagyban függ attól, hogy milyen állatról van szó. Kutyáról? Macskáról? Vagy esetleg lóról? Vannak állatok, melyeket kizárólag utánfutón lehet ergonomikusan és szabályosan szállítani, de vannak olyanok is, amelyek könnyedén elférnek a hátsó raktérben.

Amire kifejezetten ügyelni kell, hogy az állat ne piszkítson be az autóba, mert azzal csak a sorsot fogjuk kivívni saját maguk ellen. Érdemes valamilyen kendőt csomagolni magunkkal, mert így a jó taxisnak sem fogunk kellemetlenségeket okozni.

Mire kell kiemelkedően odafigyelni?

Ez a rengésbiztonság és a megfelelő rezgési állapot megteremtése. Nagyon fontos arra odafigyelni, hogy ne legyenek olyan nagy kanyarok az út során, mert erre tényleg ráfázhatunk, és az utasunk is panaszkodhat. A gyerekek pedig akár meg is sérülhetnek, az állatokkal együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük