Kategóriák
Egyéb kategória

Legyél te is műkörmös – jól meg lehet élni belőle!

Sokan azt hiszik, hogy a körmös szakma nem fizet túl jól. Tényleg igaz ez? Valójában nagyon jól meg lehet belőle élni, akár 4-500.000 Ft-ot is megkereshet vállalkozóként egy olyan ember, aki egy jól bejáratott szalonnal rendelkezik. Mi szükséges ahhoz, hogy mégis jól menjen a bolt, és a legtöbb profitot tudhassuk magunkénak?

Legyen jól felszerelt a szalon

Legyen benne minden A – Z, amire szüksége lehet egy hozzánk betoppanó embernek. Akár egy csomag kekszet is kikészíthetünk az asztalra, hiszen ez is csak a hangulatot fogja dobni. Legyenek lakkjaink sok színben, és körömnyomdák, csiszológépek, színes zselék egyaránt, ezek is a legnagyobb változatosságban.

Legyünk kifejezetten empatikusak és kedvesek

Mindig legyünk nagyon kedvesek azokkal, akik betérnek hozzánk. Hallgassuk meg a problémáikat, és mindig, minden esetben próbáljunk meg rájuk érzelmileg jó töltést gyakorolni. Az emberek sokszor a körmösnél vagy a zöldségesnél öntik ki a gondjaikat másoknak.

Legyenek versenyképes áraink

Ne árazzuk az üzletünket túl drágára, de ne legyen túl olcsó sem. Pár havonta tartsunk kíváncsiságból egy ellenőrzést valamelyik környező boltban, hogy tisztán láthassuk az árakat. A nagyon menő szalonok persze kicsit drágábban dolgoznak, de ez már csak természetes.

Akár adjunk alapanyagokat is

Sokan növelik a forgalmukat azzal, hogy a vásárlóknak akár alapanyagokat is árulnak. Így még külön kereskedésbe sem kell majd elmenniük. Ez pedig hatalmas előny.

Mégis mennyi az annyi?

Vannak körmösök, akiknek be kell zárniuk a szalon, de vannak olyanok is, amelyek akár 5-600.000 Ft-ot megkeresnek tisztán ezzel a munkával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük